torsdag, december 29, 2011

Annandagen = Dopdagen

Redan på natten började det med kaos, stormen Dagmar var i full fart. Strömen gick å Lalles Cpap-maskin dog någonstans vid 2 på natten, detta innebar att han inte kunde andas ordentligt under hela natten. Så han fick snällt halvsitta upp i sängen och försöka få lite sömn, hade hans snarkningar inte vart så höga hade han kunnat gå ner i vardagsrummet och sovit i soffan.

Så på morgonen när det var dags att kliva upp var min kära make mer som en zombie. :( Inte nog med detta men eftersom strömmen gått funkade inget i huset, varken vatten eller värme (nackdelen med att ha en egen brunn och ett modernt hus). Så lilla Melvin fick kall välling vilket inte var någon större hit, som tur var han vi värma upp lite vatten över stearinljus så han fick lite mat innan själva dopet. Å tur var väll det för sen var Melvin glad hela dopet igenom. :)

Efter dopet så blev det lika fika där hemma hos Sara och Magnus och såklart den obligatorsika presentutdelningen. Vi hade köpte ett kit för gipsavgjutning av Melvins hand och fot å en snygg ram till. Tanken var att Melvins föräldrar skulle föreviga dessa på dopdagen och sedan rista/skriva in det i gipset som ett minne av dopet. För hur kul är det med en silversked eller en liten ten-ask. Trotts den röriga förmiddagen slutade det hela väl får jag säga. :)



Melvins dop-cupcakes

/Nettan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar