lördag, juli 16, 2011

Då bär det av


Tidigt på fredag morgon steg vi upp för att börja vår resa till Uppsala. Det blev taxi ner till Ystad då min kära make inte hade lusta att asa bort väskorna till busshållplatsen, det är ju så långt... ;) Men bekvämt var det med taxi må jag säga. Eftersom vi var ute i god tid han vi med rukost inne på centralen, för säkerhetskull så beställde jag frukosten så Lalle slapp bråka med personalen. Det blev en varsin bagel och latte plus att lalle fick en hallonsmothie. Mätta och belåtna så bar det sedan upp till Uppsala. Tågresan gick bra, jag sov mest å Lalle tittade på Johan Glans show "World tour Skåne".

Väl framme i Uppsala blev vi hämtade av Sara och Magnus, innan vi for hem till dem blev det en snabb-tur till Gränby-centrum för att införskaffa tille flytande proviant. Fick äntligen tag i en liten flaska Amadeus (Rosé), tänkte tgesta den i helgen och se om den är så god som alla säger.

Det blev sedan en lite husesyn och de har verkligen fått jättefint i huset. Det var perfekt i storlek och absolut något vi själva hade kunnat tänka oss men med lite annan layout. Kvällen avslutades med midda och sen mys framför tvn och till det ordnade Sara en marängtårta som var kanon god. Ett välldigt bra avslut på en lång dag.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar