söndag, april 14, 2013

Ännu en helg snart till enda...

Lördagen började med en tur in till Malmö för att möta upp resten av styrelsen på konstföreningen som vi har på jobbet. Målet var att besöka ett par gallerier å se om vi kunde hitta något lite mer udda till årets vinster. Det blev bland annat en tur till Galleri Miva där vi köpte en häftig skuggskulptur i nät skapad av Randy Cooper.

Han även med en vända å titta på Orientexpressen som stannat till på Malmö C, var dock avspärrat med en massa vakter så man fick stå på andra sidan perrongen om man skulle få se något. Resenärerna som klev av hade typ bara LV-bagage så jag antar att det kostade en del att åka med :P Å lyxigt såg det ju även ut att vara även om man fick stå en bit ifrån.

Efter den lilla utflykten så bar det hemåt igen då vi skulle ha lite gäster över på grillning men när vi vart å handlat in det sista så fick vi reda på att de var lite krassliga å Lalle som varit sjuk en del på sistone våga inte chansa så vi sköt upp festligheterna å körde filmkväll bara jag å Lalle vilket var riktigt trevligt det med.

Idag har det bra slappats, jag har visserligen gjort en jäkla massa matlådor i form av kålpudding å min nya favorit som är kålpytt med stark korv. Så nu har kag matlådor för två arbetsveckor framöver :)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar