lördag, januari 07, 2012

Nytt år, nya tag...

Fick en liten extra morot igår av min svärmor som sytt en tunika åt mig i en storlek jag inte haft på en ...jaa...snart 10 år, trodde aldrig jag skulle få den över huvudet men på kom den å den passade nästan, satt lite tight över magen (som vanligt) men om ett par veckor lär den sitta perfekt.

Känns extra sporrande när man har en klädstorlek att jaga, visst blir jag glad var gång jag ställer mig på vågen och får ett besked om x antal hg eller kg i vikt nedgång ... men när man kan jämföra vad man hade för kläåder för si å så många år sen så ger den lite mer känns det som nu i alla fall. :)

Börjar dagen med lite yoghurt sen bär det in till Friskis i Ystad för ett pass spinning med min "partner in crime" Jenny och jag kan ärligt säga att jag faktiskt känner mig laddad inför detta pass (vilket jag sällan gör). I år ska jag komma igång med tränandet ordentligt, eftersom vågen inte rör sig lika snabbt som jag velat önska börjar jag känna lite press på att jag ska nå mina delmål i tid.

Vågen står på -48,2kg just nu i skrivande stund. *Yeahy*


/En positiv Nettan

2 kommentarer:

  1. 48 kg?! Det är otroligt bra på jobbat vännen! :-) många kramar Anna och Liv

    SvaraRadera
  2. Jupp, å då har jag frotfarande en del att gå ner efter detta. Men det går långsamt nu så jag får försöka öka träningen nu.

    Hoppas allt e bra med er. Kram kram :)

    SvaraRadera