lördag, augusti 06, 2011

Eva Rydberg å Fredrikdalsteatern

Igår efter jobb kom maken, svärmor och hennes särbo in till Malmö för att hämta mig från jobbet. Sedan körde vi upp till Helsingborg för att äntligen se på Viva la Greta, Eva Rydbergs show på Fredriksdalsteatern.

Vi var lite oroliga när vi körde upp för det regna i Malmö och ökade desto längre norr över vi kom men när vi passerade Glumslövsbacken så slutade regna och himlen sprack upp. Var nästan varmt när vi kom fram. Härligt! :)

Maken hade förhandsbokat en liten fikakorg som innehöll kaffe, syltkakor och jätte-muffins. Så hämta korgen och gick ut i rosen-trädgården för att slå oss ner och fika. Såg jätte mummsigt ut, men det blev en kopp kaffe för min del å en halv nutrilettbar. Typiskt.



Efter fikan vandra vi in till teatern och lokaliserade våra platser, blev nästan mitten mitten för vår del i år. Sist vi var där satt vi på rad 6 men i år blev det rad 16. Men nu var det precis man kunde se hela scenen utan att sitta å vrida på huvudet hela tiden.


Vi alla älskar verkligen Eva Rydberg och hennes shower och ikväll var det så himla bra. Efter första halvan så kände jag att jag hade ont i hela ansiktet efter att ha skrattat så... Toppen stämning bland publiken, alla satt å skratta å klappa i takt till musiken. Plus i kanten från min sida då de hade ett par gamla schlagerdänger som de bytt ut texten på. :D Måste även nämna Ola Forssmed som blir bättre och bättre för var gång, rena gummimannen som nog fick mest applåder efteråt när alla artister blev avtackade. Allt som allt en kanon show och vi ser gladeligen fram emot nästa års pjäs. Ni som inte fått möjlighet att se den live bör definitivt se den till trettondagen då de brukar visa den på tv. Men live är så mycket bättre! :)

Kolla in DN´s artikel om årets show så får ni en bra beskrivning om vad den handlade om.

/Nettan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar