söndag, augusti 14, 2011

Ännu en helg till ända

Avslutar helgen med lite film, blev en hel del. Den sista för kvällen blev Harry Potter. Lite töntigt slut måste jag säga men men... det ska väll vara så. Ett lyckligt slut?

Har en ny vecka att se fram emot, vi har fortfarande en del på semester så veckan blir nog fylld med jobb och således tar den slut snabbare. Det gäller att se något positivt i allt.

Det är som sagt bara 4 veckor kvar till min operation och längtar som bara den. Kämpar på med kilona som ska bort innan dess, har något kilo kvar så det är rätt lugnt på den fronten. Lite kämpigt bara när andra äter mumsig mat, saknar nog inget speciellt. Mest något att tugga på jämfört med det flytande jag går på nu. Det blir ju även en flyt period efter operationen och sedan pure *längtar*. Men det är absolut värt allt jobb.

Förutom den längtan så längtar vi givetvis till Svägis lilla bebe tittar ut. Det är inte långt kvar nu och hon kämpar på med både förvärkar och en rygg som inte vill som hon. Men nu är det bara några veckor kvar... :)

Nä om man skulle ta å lägga sig i tid för en gångs skull. :P

/Nettan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar